CHINEES RESTAURANT TAI SOEN

CHINEES RESTAURANT TAI SOEN 100% Origineel. 100% Dim Sum. 100% Kantonees.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 274 beoordelingen
12 jun 2019 om 11:06 Eten heerlijk als altijd & snel bezorgd. Helaas 1 besteld gerecht vergeten te bezorgen, werd een uur later alsnog gebracht.
9 jun 2019 om 20:45 Initially my order was mixed with someone else. But they made my order again and delivered after I called them. Food was good as usual.
7 jun 2019 om 22:43 's middags besteld met verzoek om uiterlijk 18.45 te leveren. Uiteindelijke bezorging om 19.05. Dus 20 minuten te laat. Ondertussen het restaurant gebeld, die zich ook beklaagde dat de bezorgers te laat waren om de bestelling op te halen.
4 jun 2019 om 22:35 Lekkor!
25 mei 2019 om 23:32 Lekker.
25 mei 2019 om 23:22 Erg goed. De maaltijd was duidelijk met zorg bereid en verpakt. Binnen een half uur bezorgd. Voor herhaling vatbaar.
25 mei 2019 om 22:03 Het eten was helaas lauw. De kip was droog en de babi pangang had geen smaak. Geen aanrader.
16 mei 2019 om 0:24 Ik heb heel veel chinees eten gegeten dus praat uit ervaring. Ik hb de babi pangang besteld mede omdat het deze week in de actie zit. Slechtste dat ik ooit heb gehad. Rijst zou nasi moeten voorstellen maar smaakte gewoon naar wit rijst. Varkensvlees geen
11 mei 2019 om 20:24 Heerlijk eten en keurig op tijd.